Storitve

Nega obraza

Zajema površinsko čiščenje in piling, globinsko čiščenje, dezinfekcija z visoko frekvenco ali pulzirajočo svetlobo (IPL), vlaženje z ultrazvokom, masaža obraza in poljubne maske.

Radiofrekvenca

Radiofrekvenčna metoda deluje na principu kontrolirane akumulacije toplote globoko v dermisu, kar pospeši lokalni krvni obtok in stimulira nastajanje novega kolagena v tkivu. Rezultat sta vidno izboljšana tekstura in tonus kože.

Vitalaser

Vitalaser je rešitev, kadar koža z leti izgublja količino hialuronske kisline v telesu, kar privede do nastanka nezaželenih gub. Hialuronska kislina je odgovorna za zadrževanje vode v tkivih in aktivira nastanek kolagena in elastina. S hladnim laserjem hialuronsko kislino v obliki gela vtiramo v kožo. Tako povečano njen nivo, kar kožo pomladi, čvrsti in ji vrača elastičnost. Povrne ji gladkost in svežino. Tretma je neboleč. Rezultat je viden takoj. Navlažena in prožna koža bo odsevala vaš mladostni videz.

Mezoterapija obraza

Mezoterapija brez igel (mezoporacija) je uspešna alternativa injekcijski mezoterapiji. To je nekirurška metoda pomlajevanja kože. S postopkom elektroporacije oziroma s pomočjo električne energije se odpirajo celični kanali, skozi katere tekoče zdravilne substance kot so: hialuronska kislina, vitamini, Q10, aminokisline… učinkovito vnašamo v plasti kože in podkožno tkivo, tako na obrazu kot na telesu. Po tem postopku je koža sveža, pomlajena, napeta in elastična.

Pulzirajoča svetloba (IPL)

Pulzirajoča svetloba (IPL)

Ima različne valovne dolžine in zato lahko dosegamo razne efekte. Svetloba določenega spektra valovnih dolžin se selektivno absorbira v tako imenovanih kromoforjih – melaninu (koži, dlaki in lasnem mešičku), (oksi)-hemoglobinu (v krvnih žilah) in porfirinih (akne).

To je neinvazivna terapija številnih kožnih stanj: PREKOMERNA PORAŠČENOST, AKNE, KAPILARE NA OBRAZU in PIGMENTNE SPREMEMBE na obrazu in dlaneh.

Japonska metoda obrvi

Vabljiv in zapeljiv pogled s podaljšanimi trepalnicami. S specialno tehniko lepimo umetne trepalnice z lepilom eno po eno ali pa več tankih danih v ‘čopke’ na naravne trepalnice . Podaljšane trepalnice dajo tako vašim očem kot vašemu obrazu poseben poudarek in zapeljiv pogled. Primerne so za vsakogar, za tiste, ki imate kratke in slabo vidne trepalnice ali tiste, ki želite svoje oči še bolj poudariti. Ustvari se lahko naraven izgled ali ‘volumen’ izgled. Podaljški so obstojni do 4tednov, potem je potrebna korektura.

Podaljševanje trepalnic

Vabljiv in zapeljiv pogled s podaljšanimi trepalnicami. S specialno tehniko lepimo umetne trepalnice z lepilom eno po eno ali pa več tankih danih v ‘čopke’ na naravne trepalnice . Podaljšane trepalnice dajo tako vašim očem kot vašemu obrazu poseben poudarek in zapeljiv pogled. Primerne so za vsakogar, za tiste, ki imate kratke in slabo vidne trepalnice ali tiste, ki želite svoje oči še bolj poudariti. Ustvari se lahko naraven izgled ali ‘volumen’ izgled. Podaljški so obstojni do 4tednov, potem je potrebna korektura.

Trajna ondulacija trepalnic
Metoda, ki doseže valovitost naravnih trepalnic. Učinek privihanih trepalnic traja 4 do 6 tednov.

Diamantni piling

Diamantni piling

Aparat združuje dve različni metodi obrazne nege: vakuumsko masažo in diamantno mikrodermoabrazijo, ki se večinoma uporablja za terapije obraza in vrata. Priporočamo pri pomlajevanju obraza, hiperpigmentaciji, aknah, brazgotinah…

Diamantni piling, 2. faza

Sesanje odmrlih celic in utiranje seruma v povrhnjico

Diamantni piling

Diamantni piling, 3. faza

Ionoforeza: utiranje seruma v globlje plasti povrhnjice.

Ultrazvok

Vlaženje obraza z dodatki vitaminov in PAS: pozitivnih aktivnih substanc.

Oblikovanje obrvi po metodi Anastasia Brows

Permanentni make up

Mikropigmentacija izboljša izgled in nudi trajne rezultate. Vnos je skorajda neboleč. Uporabljamo posebno pero z iglicami. Z njim v podkožje vnašamo majhne količine pigmenta in na ta način poudarimo oči, obrvi in ustnice. Starostnih omejitev ni.

Zvočna masaža s planetarnimi tibetanskimi skledami

Pri zvočni masaži planetarnih posod ne le polagamo, pač pa z njimi drsimo po telesu, kjer jih igramo. Od mesta, kjer je posoda na telesu položena, se širijo vibracije zvoka – katerih ne le slišimo, pač pa jih fizično doživljamo – po telesu. Zvok kot reka potuje po nadijih in meridijanih, krvnih in limfnih žilah. Vsako celico, vsak atom telesa zvok napolni in zavibrira z informacijo zdravja, harmonije, ravnovesja. Zato imenujemo zvočno masažo tudi celična masaža.

Učinki zvočne masaže so zelo globoka sprostitev in regeneracija vseh nivojev našega Bitja.

Zvok pojočih posod sprošča napetosti in odplavlja blokade fizičnega telesa in subtilnejših nivojev, umirja čustveno in mentalno telo.

Depilacija s sladkorno pasto

Sodobna metoda odstranjevanja dlačic, ki so jo uporabljali že v starem Egiptu.

Prednosti:

  • Pasta je naravna mešanica blagodejnih sladkorjev.
  • Ne povzroča alergij in je primerna tudi za občutljivo in nežno kožo.
  • Ni vroča in se ne lepi na kožo, le na dlačice.
  • Dlake izpuli s koreninicami, jih ne trga ter pospešuje zapiranje mešička.
  • Postopek je skoraj neboleč.
  • Dlake, ki ponovno zrastejo so občutno tanjše in mehkejše.
  • Pod depilaciji je koža gladka in svilena.
  • Depilacijo ponovimo v začetku na 3/4 tedne, kasneje na 6 tednov.

Terapija z ventuzami

Endodermalna terapija (vakum)

Predstavlja edinstven pristop k terapiji celulita, oblikovanju telesa in nekirurškem pomlajevanju obraza. Vakum pospeši pretok krvi in kisika v tkivih, izboljša cirkulacijo limfe in posledično odstrani iz telesa odvečno tekočino in razteza tkivo, stimulira nastajanje kolagena in pospeši metabolizem. Rezultat je lepše oblikovano telo z gladko in napeto kožo.

Kavitacija

Aparat Green CaVite Prestige je napredna tehnologija kavitacije, ki omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tiku, kar zagotavlja selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, čile, živci in mišice pri tem ostanejo nedotaknjeni. Aparat Green CaVite Prestige tako predstavlja neinvazivno, nebolečo, varno in hitro alternativo liposukciji. Oblikovanje trebuha, stegen, bokov, zadnjice, kolen in zgornjega dela rok ne zahteva anestezije in dolgotrajnega okrevanje ter ne pušča brazgotin. Površina kože ostane nepoškodovana, bolečin po posegu ni, zato se stranke lahko takoj vrnejo k svojim vsakodnevnim aktivnostim.

Oxifat

Oxifat

Deluje na infrardeči svetlobi, dovaja energijo v maščobne celice, pospešimo proizvajanje A.T.P. – adenozintrifosfat encima, da sprosti zalogo maščobe in hkrati s sinusoidalno stimulacijo ustvari aerobno stimulacijo na mišično tkivo in na ta način »pokuri« maščobo in nazadnje dvignemo nivo bazalnega metabolizma. S posebnim programom merimo bazalni metabolizem telesa. Rezultati so: zmanjšanje odvečnih maščobnih oblog na več delih telesa. S ciklom 12 obiskov se obseg zmanjša za 2 konfekcijski številki.

Depilacija z voskom

Tui Na masaža telesa

tui – potiskanje

na – držanje

in gre za starodavno manualno tehniko, s katero preko meridijanov in akupresurnih točk uravnotežamo energetsko stanje v telesu.

Green Former - elektro stimulator

Ročna limfna drenaža telesa

To je postopek masaže, pri kateri s posebno tehniko dreniranja spodbujamo limfni sistem in tako razstrupljamo telo. Z masažnimi gibi pospešujemo čiščenje organizma, ga s tem krepimo in mu zvišujemo imunost.

Refleksna masaža stopal

Refleksno-conska masaža temelji na starih znanjih povezovanja refleksnih con na stopalih oz. dlaneh z ustreznimi organi oz. organskimi sistemi. S tehniko pritiskov in masažo refleksnih con vplivamo na ravnovesje v celotnem telesu in s tem večamo odpornost. Je preventivna metoda za vzdrževanje zdravja. Masaža je zelo prijetna, ob njej se umirimo in sprostimo.

Manikura

Geliranje nohtov

Pedikura

Infrardeča sauna

Infrardeče savne imajo temperaturo zraka med 40 in 60°C in 45 % vlažnost.. Petina energije infrardečih žarkov, ki jih oddajo infrardeči grelci v savni se porabi za gretje zraka, preostalo pa se pretvori v energijo, ki prodre v telo (globinski učinek). Infrardeči žarki ogrejejo tkivo do 5 cm globoko, torej ogrejejo tudi notranje organe. Telo se odzove s pospešenim srčnim utripom in pretokom krvi skozi srce.

Izločanje strupov v infrardeči kabini je glede na čas, ki ga preživimo v kabini, večje kot v klasičnih savnah.