Storitve

Nega obraza

Nega obraza je izrednega pomena. Koža na obrazu je najbolj izpostavljen predel našega telesa. Vsakodnevno je izpostavljena različnim vremenskim vplivom, vsakodnevnim izzivom, stresu, nezdravemu prehranjevanju, kajenju in predstavlja zrcalo našega  dobrega počutja, zato ji moramo  nameniti posebno pozornost.

Velikokrat izberemo napačne preparate, s površine kože ne speremo ličil, ne izberemo primernih izdelkov za nego obraza glede na tip kože in postopka nege ne izvajamo redno in pravilno, zato se posledice napačne nege kmalu pokažejo na naši koži. Priporočamo redne obiske kozmetičnega salona v katerem je nega obraza opravljena profesionalno, s predhodno izbiro primernega postopka. Nega obraza je namenjena za to, da pomagamo koži ohraniti lep videz, čistočo in svežino.

V kozmetičnem salonu Jana, kjer smo najbolj poznani prav po vrhunskih negah obraza, si lahko privoščite najrazličnejše postopke nege obraza, izbira pa je odvisna od želenega rezultata in od stanja in tipa kože. Klasična nega zajema površinsko čiščenje in piling, globinsko čiščenje, dezinfekcijo z intenzivno pulzirajočo svetlobo (IPL), vlaženje z ultrazvokom s PAS (pozitivne aktivne substance), masažo obraza in nanos primerne maske, prilagojene tipu kože.

Radiofrekvenca

Zaradi zunanjih dejavnikov in staranja kože prihaja do popuščanja kolagena in zmanjšane proizvodnje le-tega, kar povzroča slabši tonus kože in nastanek gub. Edini način, da se ta proces upočasni ali ustavi je radiofrekvenca.

Radiofrekvenca je neinvazivna tehnika pri kateri s pomočjo radiofrekvenčne energije segrejemo globlje plasti kože. Ciljno segrevanje tkiva v usnjici in podkožju privede do trenutnega krčenja vezivnih (kolagenskih) vlaken in obenem stimulira določene celice (fibroblaste), da začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna. S to metodo učvrstimo kožo na vratu in obrazu, odpravimo manjše gube in povečamo sijaj na obrazu. Radiofrekvenca obraza nima stranskih učinkov, po terapiji se pojavi le občutek bolj napete kože in rahle rdečice, ki pa kmalu izgine. Vaša koža po tretmaju z radiofrekvenco bo pomlajena in osvežena, čvrsta in napeta ter opazili boste izboljšan tonus kože.

Spremembe tretmaja boste opazili že takoj po samem postopku, končni učinek te metode pa boste videli v roku 2-6 mesecev, ko se bodo začela tvoriti nova kolagenska vlakna. Priporočljiva je kombinacija s teenliftinkom.

Vitalaser

Vitalaser je rešitev ko koža z leti izgublja količino hialuronske kisline v telesu, kar privede do nastanka nezaželenih gub. Hialuronska kislina je odgovorna za zadrževanje vode v tkivih in aktivira nastanek kolagena in elastina. Hialuronska kislina je najpomembnejša vitalna snov kože.  Z inovativnim BIOLIFTING SISTEMOM VITALASER  z intenzivnim infrardečim sevanjem se spodbuja celična presnova.  S hkratnim vnosom hialuronske kisline lahko koža ustvari več kolagena in elastina.

S hladnim laserjem hialuronsko kislino v obliki gela vtiramo v kožo. Tako povečano njen nivo, kar kožo pomladi, čvrsti in ji vrača elastičnost. Povrne ji gladkost in svežino. Tretma je neboleč. Rezultat je viden takoj. Navlažena in prožna koža bo odsevala vaš mladostni videz.

PREPRIČLJIVA DEJSTVA O  VITALASER BIOLIFTINGU:

 • do 6 tednov dolgotrajnega učinka
 • takoj vidna; bolj gladka in nežna koža
 • brez zagotovljenih stranskih učinkov
 • sproščujoča obnovitvena nega
 • priporočljiva metoda za: alergijami/diabetesom/nevrodermitisom

Mezoterapija obraza

Mezoterapija brez igel (mezoporacija) je uspešna alternativa injekcijski mezoterapiji. To je nekirurška metoda pomlajevanja kože. S postopkom elektroporacije oziroma s pomočjo električne energije se odpirajo celični kanali, skozi katere tekoče zdravilne substance kot so: hialuronska kislina, vitamini, Q10, aminokisline… učinkovito vnašamo v plasti kože in podkožno tkivo, tako na obrazu kot na telesu. Po tem postopku je koža sveža, pomlajena, napeta in elastična.

Pulzirajoča svetloba (IPL)

Pulzirajoča svetloba (IPL)

IPL je aparat, ki deluje s svetlobnimi sistemi z različnimi razponi valovnih dolžin, zato lahko dosegamo razne učinke. IPL temelji na princip selektivne fototermolize. Selektivna fototermoliza je metoda, ki  s specifičnimi valovnimi dolžinami in trajanjem svetlobnih pulzov povzroči želen toplotni učinek v izbranem tkivu, obenem pa le minimalno vpliva na sosednja tkiva.

Z izbiro primerne valovne dolžine ali razpona valovnih dolžin, lahko selektivna fototermoliza vpliva le na specifičen tip kromoforov. Za selektivno fototermolizo so najbolj relevantni kromofori: melanin (v koži, dlaki, lasnem mešičku in pigmentnih lezijah); hemoglobin (v krvnih žilah) in porfirini (v aknah) in voda.

Z IPL aparatom ponujamo trajno rešitev  s prekomerno poraščenostjo dlak. Prav tako IPL uporabljamo za odstranitev hiperpigmentacije na obrazu, za fotopomlajevanje obraza in pri odpravljanju aken.

Microblading - japonska metoda vrisovanja obrvi

Mnogokrat obrvem ne posvečamo veliko pozornosti, dajejo le-te obliko obrazu. Svetovno priljubljena japonska metoda vrisovanja obrvi – microblading je metoda, pri kateri se med obstoječe obrvi oziroma dlačice s posebnim micro rezilom vrišejo nove dlačice. Vrisane so v smeri rasti že obstoječih dlačic, zato imajo obrvi po tem postopku povsem naraven, a izpopolnjen videz. Metoda je priporočljiva tako v estetski namen (redkejše obrvi zaradi dolgoletnega puljenja, želja po gostejših obrveh, nezadovoljstva nad svojo obstoječo obliko, brazgotina na predelu obrvi) kot tudi v zdravstvenih situacijah, ko so se zaradi bolezni ali drugih razlogov izgubile obrvi (kemoterapija…).

V kozmetičnem salonu Jana  poskrbimo za popoln izgled vaših obrvi. Pri delu uporabljamo samo najboljše materiale. Vrisovanje obrvi prilagodimo vašim željam, vašemu obrazu in obliki vaših naravnih obrvi. Sam postopek traja približno dve uri. Obstojnost metode je odvisna od vsakega posameznika, načeloma pa so ob kakovostni izdelavi pigmenti obstojni eno do dve leti. Priporočljiva je korekcija na leto dni.

Podaljševanje trepalnic Z LUXURY EYE

Privoščite si vabljiv in zapeljiv pogled s podaljšanimi trepalnicami.

Podaljšanje trepalnic je odlična alternativa ličenju, saj se lahko ženska odpove maskari in drugim ličilom. Primerne so za vsakogar – za tiste, ki imate kratke in slabo vidne trepalnice ali tiste, ki želite svoje oči še bolj poudariti.

S specialno tehniko lepimo umetne trepalnice z lepilom 1na1, kar pomeni, da prilepimo eno umetno trepalnico na eno naravno trepalnico. Podaljšane trepalnice dajo tako vašim očem kot vašemu obrazu poseben poudarek in zapeljiv pogled. Vaše trepalnice bodo daljše, gostejše in popolnoma naravnega videza.

Druga tehnika podaljševanja trepalnic je volumen tehnika, kjer vam trepalnice zgostimo. Umetne trepalnice so bistveno tanjše in lažje od vaših naravnih in na eno vašo trepalnico nalepimo 3 umetne. S to tehniko dosežemo na vaših trepalnicah intenzivnost, definiranost in volumen. Ta volumenska tehnika je kot nalašč za tiste, ki želite doseči videz umetnih trepalnic, ne da bi slednje izgledale umetno.

Praviloma so podaljšane trepalnice obstojne vse dokler ne izpade vaša naravna trepalnica, kar pa je odvisno od cikla rasti trepalnic pri posameznici, nege in skrbi za trepalnice. Če želite imeti vedno urejene je potrebno hoditi na redne obnove na 3-4 tedne.

Diamantni piling

Diamantni piling

Aparat združuje dve različni metodi obrazne nege: vakuumsko masažo in diamantno mikrodermoabrazijo, ki se večinoma uporablja za terapije obraza in vratu.

Diamantni piling ali mikrodermoabrazija predstavlja enostavno in hitro pot do bolj zdrave in mladostnejše kože tako za ženske kot moške vseh starosti. Terapija zagotavlja natančno odstranjevanje vrhnjih plasti kože brez stranskih učinkov.

Sama terapija sproži stimulacijo fibroblastov (kolagen in elastin) in pospeši rast novih celic v bazalni (globji) plasti povrhnjice-epidermisa. Rezultat je sveža, sijoča in gladka koža. Po terapiji mikrodermoabrazije postane povrhnjica gladka in dovzetna za sprejem aktivnih substanc.

Diamantni piling ali mikrodermoabrazija je prva izbira za odstranjevanje različnih nepravilnosti na koži kot so poškodbe zaradi pretiranega izpostavljanja soncu, brazgotine po aknah, povečane pore in nečistoče (ogrci) ter pigmentne spremembe. Nežne in plitke gube se zmanjšajo. S terapijo preprečimo prezgodnje procese staranja in izboljšamo videz kože.

Diamantni piling, 2. faza

Sesanje odmrlih celic in utiranje seruma v povrhnjico.

Diamantni piling

Diamantni piling, 3. faza

Ionoforeza: utiranje seruma v globlje plasti povrhnjice.

Ultrazvok

Ultrazvok deluje po principu ultrazvočnega valovanja, ki ima v telesu različne učinke. Ker je primeren za vse tipe kože in za skoraj vse težave, je najpogosteje uporabljen aparat v kozmetiki.

Nega obraza z ultrazvočno terapijo nam omogoča, da aktivne sestavine, izbrane glede na problematiko potisnemo v globje plasti kože.

Ultrazvok pomaga pri: intenzivnem globinskem vlaženju, pomaga pri težavah z aknami, pomaga občutljivi koži, ter ščiti steno kapilar; hrani povrhnjico; stimulaciji kolagena in elastana; preprečevanju prezgodnjega staranja kože; zmanjševanju videza globokih gub; mladostnem ter svežem videzu kože in nenazadnje pri zmanjševanju videza podočnjakov.

Trajno keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash lift

Trajno keratinsko vihanje trepalnic je naraven, neboleč in hiter postopek, ki trepalnice privzdigne in priviha, jih potemni in podaljša. Tretma ne uničuje vaših trepalnic, zato je povsem varen. Keratinsko vihanje trepalnic ni samo estetski postopek, ampak zagotovi tudi vsa potrebna hranila, ki jih naravna dlačica potrebuje. Trepalnice s keratinom obnavlja od korena do konice, nahrani in okrepi. Trajno vihanje trepalnic je primerno za vse s tanjšimi in krajšimi trepalnicami, po odstranjevanju umetnih trepalnic in tudi za uporabnice kontaktnih leč.  Po postopku trepalnice ne potrebujejo posebne nege. Lahko se kopate v morju, obiščete savno,… Trepalnice ostajajo lepo privihane.

Postopek vihanja traja približno 60 minut, učinek pa je viden od 4 pa tudi do 6 tednov, odvisno od hitrosti rasti in menjave trepalnic.

MIKROPIGMENTACIJA - Permanentni make up

V kolikor želite izgledati negovani in popolni – pri športu, v bazenu, savni in vseh mogočih situacijah življenja, vam ponujamo izjemno preprosto rešitev. Najsodobnejši, tehnično in estetsko dovršen PERMANENTNI MAKE-UP. Mikropigmentacija izboljša izgled in nudi trajne rezultate. Vnos je skorajda neboleč. Uporabljamo posebno pero z iglicami. Z njim v podkožje vnašamo majhne količine pigmenta in na ta način poudarimo oči, obrvi in ustnice. Starostnih omejitev ni. Pri odločitvi vam pomagamo, svetujemo, izrišemo in se pogovorimo o samem poteku storitve.

Permanentni make-up ustnic: poudarjanje naravnih obrisov ustnic, povečanje tankih ustnic, korekcija manjših asimetrij. Z obarvanjem ustnic lahko dosežemo idealno barvo ustnic ali preprečimo nastanek določenih motenj v obarvanosti med novo in naravno barvo ustnic.

Trajno ličenje oči: permanentna črta na zgornji in spodnji veki daje očem globino in učinek gostejših trepalnic. Delikatno narejene konture s pravilno izbranimi pigmenti naredijo oči optično večje, izrazitejše a kljub temu še vedno zelo naravne.

Trajni make-up obrvi-puder efekt: s tehniko permanentnega make upa narišemo manjkajoče obrvi, ki so posledica preveč agresivnega puljenja, pomanjkljive poraščenosti. Skupaj izberemo barvo, obliko in intenziteto novih obrvi. Ko se dogovorimo glede želenega videza obrvi, začnemo s pigmentiranjem.

Zvočna masaža s planetarnimi tibetanskimi skledami

Pri zvočni masaži planetarnih posod ne le polagamo, pač pa z njimi drsimo po telesu, kjer jih igramo. Od mesta, kjer je posoda na telesu položena, se širijo vibracije zvoka – katerih ne le slišimo, pač pa jih fizično doživljamo – po telesu. Zvok kot reka potuje po nadijih in meridijanih, krvnih in limfnih žilah. Vsako celico, vsak atom telesa zvok napolni in zavibrira z informacijo zdravja, harmonije, ravnovesja. Zato imenujemo zvočno masažo tudi celična masaža.

Učinki zvočne masaže so zelo globoka sprostitev in regeneracija vseh ravni našega bitja.

Zvok pojočih posod sprošča napetosti in odplavlja blokade fizičnega telesa in subtilnejših nivojev, umirja čustveno in mentalno telo.

Depilacija s sladkorno pasto

Da boste privlačnega videza in sproščenega počutja, je treba poskrbeti tudi za odvečne dlake. Odstranjevanje dlak ni samo estetskega, temveč tudi higienskega pomena, saj se na poraščenih delih telesa (predvsem pod pazduhah) bolj znojimo, s tem pa nastanejo ugodnejše razmere za množenje bakterij. Poslovite se od razdražene kože in vraščenih dlak.

V kozmetičnemu salonu Jana opravljamo depilacijo s sladkorno pasto Hello Sugar, ki je 100% naravna, proizvedena v Sloveniji. Zaradi blagega učinka je primeren tako za ženske kot tudi za moške in najboljša rešitev za odstranjevanje dlačic po telesu in obrazu na povsem naraven način. Po depilacij s sladkorno pasto lahko imate športne aktivnosti, se kopate, greste na plažo,… saj  je proizvod naraven in ne povzroča nikakršnih iritacij.

Depilacija s sladkorno pasto (depilacija s sladkorjem) je ena izmed najstarejših metod depilacije, ki so jo izvajali že v starem Egiptu.

Prednosti depilacije s sladkorno pasto pred voskom so:

 • Pasta je naravna mešanica blagodejnih sladkorjev.
 • Ne povzroča alergij in je primerna tudi za občutljivo in nežno kožo.
 • Ni vroča in se ne lepi na kožo, le na dlačice.
 • Dlake izpuli s koreninicami, jih ne trga ter pospešuje zapiranje mešička.
 • Postopek je skoraj neboleč.
 • Dlake, ki ponovno zrastejo, so občutno tanjše in mehkejše.
 • Ne odstranjuje zaščitnega sloja kože, temveč s svojimi blagimi zrnci deluje kot piling in gladi kožo, zato je koža po depilaciji še dolgo gladka in svilena.
 • Depilacijo ponovimo v začetku na 3/4 tedne, kasneje na 6 tednov.

Terapija z ventuzami

Uporaba ventuz je zelo učinkovita terapija v tradicionalni kitajski medicini (TKM). Uporabljajo se za odpravljanje bolečin, brazgotin v mišicah in veznem tkivu, mišičnih vozlov, oteklin in kot kozmetična terapija za odpravljanje celulita.

Endodermalna terapija (vakum)

Predstavlja edinstven pristop k terapiji celulita, oblikovanju telesa in nekirurškem pomlajevanju obraza. Vakum pospeši pretok krvi in kisika v tkivih, izboljša cirkulacijo limfe in posledično odstrani iz telesa odvečno tekočino in razteza tkivo, stimulira nastajanje kolagena in pospeši metabolizem. Rezultat je lepše oblikovano telo z gladko in napeto kožo. Priporočamo minimalno 5 tretmajev ali več. Minimalno 1x na teden oz 2x na teden.

Kavitacija

Aparat Green CaVite Prestige je napredna tehnologija kavitacije, ki omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tiku, kar zagotavlja selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, žile, živci in mišice pri tem ostanejo nedotaknjeni. Aparat Green CaVite Prestige tako predstavlja neinvazivno, nebolečo, varno in hitro alternativo liposukciji. Oblikovanje trebuha, stegen, bokov, zadnjice, kolen in zgornjega dela rok ne zahteva anestezije in dolgotrajnega okrevanje ter ne pušča brazgotin. Površina kože ostane nepoškodovana, bolečin po posegu ni, zato se stranke lahko takoj vrnejo k svojim vsakodnevnim aktivnostim. Kavitacija se predhodno izvaja pred vakum terapijo. Priporočamo 2x na teden, minimanlo 5 tretmajev.

Oxifat

Oxifat

Deluje na infrardeči svetlobi, dovaja energijo v maščobne celice, pospešimo proizvajanje A.T.P. – adenozintrifosfat encima, da sprosti zalogo maščobe in hkrati s sinusoidalno stimulacijo ustvari aerobno stimulacijo na mišično tkivo in na ta način »pokuri« maščobo in nazadnje dvignemo nivo bazalnega metabolizma. S posebnim programom merimo bazalni metabolizem telesa. Rezultati so: zmanjšanje odvečnih maščobnih oblog na več delih telesa. S ciklom 12 obiskov se obseg zmanjša za 2 konfekcijski številki. Čas trajanja stimulacije je 50 min s predhodno 10 minutno kavitacijo.

Depilacija z voskom

Danes je gladka koža postala nekaj vsakdanjega, na določenih delih telesa celo obvezen del osebne higiene.

V kozmetičnem salonu Jana izvajamo depilacija rok, nog. Depilacijo obraza,  prsi in hrbta ter bikini in brazilsko depilacijo pa svetujemo s sladkorno pasto Hello Sugar. Vosek se nanaša z roll-on–om in odstranjuje s trakovi.

Dlake morajo biti dolge vsaj 0.5 cm, da jih lahko temeljito odstranimo v korenu.

Postopek izvajamo pri moških in ženskah. Dlaka z rednim izvajanjem depilacije postaja tanjša in redkejša, učinek pa je dolgotrajnejši od drugih metod. Postopek ni dolgotrajen in ga je zato priporočljivo ponavljati na 3-4 tedne.

Tui Na masaža telesa

tui – potiskanje

na – držanje

Tui-na je kitajska medicinska masaža, ki temelji na načelu jinga in janga, načelu petih elementov, načelu življenjske energije (či) in na globljih energijskih kanalih, s katerimi so povezani organi v telesu (meridijani). Masaža deluje preventivno ali rehabilitacijsko. Preventivno krepi imunski sistem, rehabilitacijsko pa odpravlja bolečine, ki jih povzročajo energijske blokade v telesu. Z masažo poiščem blokade in jih začnem odpravljati. Osnovna terapevtska orientacija je torej delovanje v smeri vzpostavljanja prostega pretoka življenjske energije (či) v globljih energijskih kanalih (meridijanih).
Masaža učinkuje tako površinsko (na kožo, mišice in tetive) kot tudi globinsko. Z masažo odpravljam energijske poškodbe in blokade, ki nastanejo zaradi vpliva patogenih dejavnikov (žalost, strah, skrbi, jeza, neprimerna prehrana, pomanjkanje fizične aktivnosti, preobremenjenosti, …).

Cilj vsakega masažnega prijema je sproščanje mišic in kit, omogočanje neoviranega pretoka energije po meridijanih, izničenje učinkov zunanjih in notranjih patogenih dejavnikov, izboljšanje pretoka krvi in odprava zastojev krvnega pretoka. Poleg tega masaža omili krče in bolečine.Kitajci so razdelili svet na pet elementov, ki so med seboj povezani. Posebno vlogo v tui-na masaži igrajo akupresurne točke, ki delujejo na posamezne meridijane in s pomočjo katerih lahko vzpostavimo normalen pretok energije in s tem seveda boljše počutje.

Ročna limfna drenaža telesa

To je postopek masaže, pri kateri s posebno tehniko dreniranja spodbujamo limfni sistem in tako razstrupljamo telo. Z masažnimi gibi pospešujemo čiščenje organizma, ga s tem krepimo in mu zvišujemo imunost.

Refleksna masaža stopal

Refleksno-conska masaža temelji na starih znanjih povezovanja refleksnih con na stopalih oz. dlaneh z ustreznimi organi oz. organskimi sistemi. S tehniko pritiskov in masažo refleksnih con vplivamo na ravnovesje v celotnem telesu in s tem večamo odpornost. Je preventivna metoda za vzdrževanje dobrega počutja. Masaža je zelo prijetna, ob njej se umirimo in sprostimo.

Manikura

Ali skrbite za zdrav videz vaših rok in negujete nohte? Privoščite si manikuro v kozmetičnemu salonu Jana. Lepo negovani nohti so znak človeka, ki skrbi za svoje zdravje in estetski videz. Na ljudeh poleg obraza najprej opazimo roke.

Osnovni namen manikure je skrb za naše roke in nohte, da bi ostali zdravi. Čeprav pogosto vlada napačno prepričanje, da je manikura predvsem ženska stvar, pa to še zdaleč ne drži. Manikura se namreč izvaja ženskam in moškim. Manikura je torej za vse ljudi, ki se zavedajo, da so negovane in lepe roke ter nohti prvi pokazatelj  urejenosti pri človeku, s katerim se srečamo. Manikura pomeni tudi masažo rok in nohtov, s katero se doseže voljnost, prožnost, pospeši se prekrvavitev rok, izboljša sestava kože, itd.

V našem salonu opravljamo klasično in gelish manikuro. Pri delu uporabljamo izdelke priznane blagovne znamke INDIGO.

Pri nas klasična manikura ni le nega nohtov, je tudi čas, ko si vzamete trenutek zase in se pustite razvajati. Poleg sprostitve v prijetnem ambientu bomo lepo poskrbeli za vaše nohte.

Permanentno lakiranje nohtov

Gel nohti so videti zelo trdni in zdravi, predvsem pa so lepi. Za geliranje nohtov se odločajo predvsem zelo zaposlene ženske, ki želijo imeti roke vedno urejene. Gelirani nohti so rešitev za tiste, ki jim nohti ne rastejo pravilno, in tiste, ki želijo odpraviti grizenje nohtov. Nohti postanejo urejeni, nohtna plošča se daljša in sčasoma spravi v naravno lego. Tako nohti postanejo lepši in elegantnejši.

Izdelujemo tanke nohte naravnega izgleda. Glede oblike, dolžine in videza nohta se z vsako stranko posebej posvetujemo. Upoštevamo želje stranke in vam ponudimo profesionalen nasvet.

Z našimi nohti boste imele roke urejene približno mesec dni, ne glede na to koliko in kaj delate doma in v službi.

Geliranje nohtov izvajamo z izdelki INDIGO, ki so znani po kakovostnih gelih za dolgo obstojno lakiranje. Gel nohti so po zaslugi gela ekstremno odporni in tudi bistveno bolj obstojni od klasično nalakiranih nohtov.

Pedikura

Kdaj ste nazadnje svojim stopalom namenile popolno nego in razvajanje? Noge nosijo naše telo, a jim posvečamo le malo pozornosti. Prav je, da se stopalo vzdržuje, neguje, saj se s tem lažje prepreči kakršenkoli problem, ki bi lahko nastal zaradi nevednosti ali malomarnosti samega osebe. Učinek in estetski izgled po strokovno opravljeni pedikuri se takoj opazi in traja dlje časa. Pedikura je nujno potrebna za vse osebe, ki negujejo stopala. Zelo je priporočljivo, da zaradi dobrega počutja in urejenosti stopal, obiščete pedikerko vsaj dvakrat letno oziroma po potrebi.

V kozmetičnem salonu Jana vam nudimo:

KLASIČNO PEDIKURO; ki  je nujen higienski postopek za nego stopal in nohtov. Je postopek razvajanja nog, pri katerem noge najprej namočimo v prijetno odišavljeno kopel nato pravilno postrižemo nohte, naredimo piling in jih po želji tudi obložimo s parafinsko oblogo. Na kocu še v stopala vtremo ustrezno kremo.

MEDICINSKO/KLASIČNA PEDIKURA;

Je nujen higienski postopek za nego stopal in nohtov. Je postopek razvajanja nog, pri katerem noge najprej namočimo v prijetno odišavljeno kopel nato pravilno postrižemo nohte.

Izvajamo pedikuro s kirurško sterilnimi instrumenti, z vrhunsko in najsodobnejšo opremo za nego nog ter strokovno usposobljenim osebjem.

Z medicinsko pedikuro odstranjujemo trdo kožo, otiščance, kurja očesa ter saniramo vraščene nohte, glivice na nohtih. Na kocu še v stopala vtremo ustrezno kremo

PEDIKURE DIABETIČNIH STOPAL NE IZVAJAMO.

Po želji vam nohte nalakiramo, na voljo vam je tudi permanentno lakiranje nohtov.

Infrardeča sauna

Infrardeča (IR) savna je v zadnjem času vedno bolj razširjena in zaželena zaradi varnosti, enostavne uporabe, udobja in učinkovitosti. Infrardeča savna deluje globinsko, sprošča napetost in pregreje telo. V primerjavi s klasično finsko savno, zaradi nižje temperature (med 40° in 60°C) primerna skoraj za vsakogar in jo lahko uporabljamo vsakodnevno. Infrardeča savna ima številne zdravilne učinke, ki imajo že 3000-letno tradicijo na Kitajskem. Vendar kljub temu, da je priporočljiva in ima veliko terapevtskih učinkov, ne sme služiti kot osnova za samoterapije, zato je priporočljivo, da se občutljivi ljudje predhodno posvetujejo z zdravnikom.

Infrardeči žarki so čudež narave. Tudi večina energije, ki jo oddaja sonce je v infrardečem spektru. Infra rdečo svetlobo ljudje zaznavamo kot toploto. Največja značilnost infrardečih žarkov je, da prodrejo do 4 cm globoko pod telesno tkivo, s tem se ustvari naravna resonanca (vibracija), ki ogreje tkivo tako, da se začnemo potiti. IR savna je tako mnogo bolj učinkovita in deluje globinsko. Infrardeči grelci, ki nežno segrejejo vaše telo preko naravne resonance na enak način in biološki proces, kot če bi bili na soncu, kjer je vroče in se potimo. Toploto infrardečih žarkov uporabljajo tudi pri rojstvu novorojenčkov.

Zdravilni učinki infrardeče savne:                 

 • Pospešuje izločanje maščobnih celic,
 • Učinkuje pri porabi kalorij (do 900 kcal pri enkratni uporabi savne),
 • Izločevanje raznih strupenih snovi (težke kovine, alkohol, nikotin, holesterol),
 • Izboljšuje metabolizem in cirkulacijo,
 • Pospešuje krvni obtok,
 • Krepi kardiovaskularni sistem,
 • Učinkuje pri celjenju zvinov, krčev, otrplih sklepov,
 • Učinkuje pri sproščanju bolečin,
 • Pomaga pri odpravi celulita,
 • Obnavlja in čisti kožo,
 • Pomaga pri nespečnosti in zdravljenju brazgotin pri opeklinah,
 • Krepi spomin in pomaga pri sproščanju in boljšemu počutju,
 • Izboljšuje imunski sistem,
 • Na splošno izboljša počutje, zdravje in odpornost proti boleznim.

Presenetite svoje najbližje z darilnim bonom.

Iščete popolno darilo za svoje najdražje? Brez skrbi, imamo rešitev za vas! Podarite jim VREDNOSTNI BON, popolno sprostitev v našem salonu.

Darilni bon vam bomo pripravili glede na vaše želje. Storitev katero bi radi podarili ali kaj si vaš obdarjenec ali obdarjenka želi, vam bomo seveda z veseljem svetovali ali pa napišemo vrednost bona. Cenik storitev najdete  v zavihku STORITVE. Darilni bon je veljaven 6 mesecev od dneva nakupa!

KONTAKTIRAJTE NAS na : info@kozmetikajana.si ali na tel.št.: +38641 321 487