Aparati

MICRONEEDLING s frakcionalno RADIOFREKVENCO (RF) ali IGLIČNA FRAKCIONIRANA RADIOFREKVENCA

Frakcionirana microneedling-iglična  RADIOFREKVENCA je tehnologija, s katero neinvazivno, varno in učinkovito, brez bolečin in trajnih poškodb v koži povzročamo mikropoškodbe s ciljem spodbujanja nastanka kolagena, elastina in predvsem tvorbo FIBROBLASTOV. Kožo spodbudimo k pospešenemu samoobnavljanju, stimuliramo naravno sintezo kolagena in vplivamo na hitrejšo obnovo kože.  Toplotno radiofrekvenčno segrevanje spodbuja direktno v dermisu kože in  tvori elastična vlakna (kolagena in elastina). Z radio frekvenco 450 KHz napravimo lifting obraza. Celoten postopk je alternativa kirurškim posegom. Vsak tretma z microneedlingom oziroma s frakcionalno radiofrekvenco v našem salonu izvaja usposobljeno osebje.

MICRONEEDLING s frakcionalno RADIOFREKVENCO vam lahko pomladi kožo in odpravi pogoste nepravilnosti kože na obrazu in telesu:

 • gladi gube obraza in vratu,
 • korekcija razširjenih por,
 • odpravlja brazgotine z aknami,
 • odpravljanje pigmentnih madežev,
 • pomladi kožo hrbtišča rok in dekolteja,
 • odpravlja brazgotine po abdominoplastikah in drugih lepotnih operacijah,
 • zmanjša videz strij in brazgotin (po operativnih posegih, lepotnih posegih, abdominoplastiki).
mezoterapija-aparat

Mezoterapija brez igel

Mezoterapija brez igel (mezoporacija) je uspešna alternativa injekcijski mezoterapiji. To je nekirurška metoda pomlajevanja kože. S postopkom elektroporacije oziroma s pomočjo električne energije se odpirajo celični kanali, skozi katere tekoče zdravilne substance kot so: hialuronska kislina, vitamini, Q10, aminokisline… učinkovito vnašamo v plasti kože in podkožno tkivo, tako na obrazu kot na telesu. Postopek uporabljamo za:

 • pomlajevanje kože obraza, vratu in dekolteja,
 • glajenje gub,
 • svetlenje pigmentnih madežev,
 • odpravljanje aken,
 • nego prsi,
 • raztapljanje maščobnih oblog in odpravjanje celulita.

oxifat storitev

Oxifat

Deluje na infrardeči svetlobi, dovaja energijo v maščobne celice, pospešimo proizvajanje A.T.P. – adenozintrifosfat encima, da sprosti zalogo maščobe in hkrati s sinusoidalno stimulacijo ustvari aerobno stimulacijo na mišično tkivo in na ta način »pokuri« maščobo in nazadnje dvigne nivo bazalnega metabolizma. S posebnim programom merimo bazalni metabolizem telesa. S postopkom zmanjšujemo odvečne maščobne obloge na različnih delih telesa.

S ciklom 12 obiskov pridemo do rezultatov zmanjšanja obsega za 2 konfekcijski številki.


Vitalaser

Nežna pot do čvrste kože je rešitev, kadar koža z leti izgublja količino hialuronske kisline v telesu, kar prispeva k nastanku nezaželenih gub. Hialuronska kislina je odgovorna za zadrževanje vode v tkivih in aktivira nastanek kolagena in elastina. S hladnim laserjem vtiramo v kožo hialuronsko kislino v obliki gela. Tako povečano njen nivo, kar kožo pomladi, čvrsti in ji vrača elastičnost. Povrne ji gladkost in svežino. Tretma je neboleč. Rezultat je viden takoj. Navlažena in prožna koža bo odsevala vaš mladostni videz.


Green CaVITE Prestige

Aparat Green CaVite Prestige je napredna tehnologija kavitacije, ki omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar zagotavlja selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, čile, živci in mišice pri tem ostanejo nedotaknjeni. Aparat Green CaVite Prestige tako predstavlja neinvazivno, nebolečo, varno in hitro alternativo liposukciji. Oblikovanje trebuha, stegen, bokov, zadnjice, kolen in zgornjega dela rok ne zahteva anestezije in dolgotrajnega okrevanje ter ne pušča brazgotin. Površina kože ostane nepoškodovana, bolečin po posegu ni, zato se pacienti lahko takoj vrnejo k svojim vsakodnevnim aktivnostim.


Aurora X2

Aparat GREEN VAC nudi uporabniku prijazno in enostavno metodo za terapijo sprememb v podkožju in nego kože, ki je v svetu poznana kot radialna endodermna terapija (RDT). Dotok sveže krvi in kisika na prizadeta mesta se močno izboljša, hkrati pa poteka tudi limfna drenaža, ki skozi limfni sistem odstrani nakopičene odpadne snovi. Vezivno tkivo postane ponovno elastično, značilne vdolbine in izbokline pomarančne kože izginejo. Koža je ponovno gladka, čvrsta in napeta. Širok nabor aplikatorjev omogoča terapijo na majhni in velikih predelih kot tudi na težko dostopnih delih. Možna je tudi sočasna uporaba radiofrekvence.

Radiofrekvenčna metoda deluje na principu kontrolirane akumulacije toplote globoko v dermisu, kar pospeši lokalni krvni obtok in stimulira nastajanje novega kolagena v tkivu. Rezultat sta vidno izboljšana tekstura in tonus kože.


Green IRF

Aparat Green IRF združuje lastnosti, ki zadovoljujejo specifične potrebe dermatologov, estetskih kirurgov, fizioterapevtov in kozmetikov. Ena sama naprava tako zagotavlja uporabnikom uspešno terapijo povešene kože, odpravo celulita in lokalnih maščobnih oblog kot tudi učinkovite terapije različnih patologij lokomotornega aparata. Radiofrekvenčna metoda deluje na principu kontrolirane akumulacije toplote globoko v dermisu, kar pospeši lokalni krvni obtok in stimulira nastajanje novega kolagena v tkivu. Rezultat sta vidno izboljšana tekstura in tonus kože.


Iglična mezoterapija-fraksel

Iglična mezoterapija-fraksel je kozmetična naprava za izvajanje različnih aplikacij na koži obraza in telesa.

Indikacije za:

 1. Gube;
 2. Strije;
 3. Mozolji, akne;
 4. Izboljšuje izgled kožnih napak-široke pore;
 5. Hiperpigmentacije;
 6. Po opertivnih posegih dojk, carski rezi-delo na brazgotinah.

Iglični fraksel  ima nastavek z desetimi iglicami, ki se menja za vsako stranko. Vsaki stranki odpremo sterilno odprt paket pred njenimi očmi in na ta način zagotovimo brezhibno čistočo in s tem varnost. Iglice delujejo na tkivo pod kotom 90 stopinj, kar ne povzroča dodatnih neželenih poškodb tkiva.

Globina vboda je nastavljiva do 2 mm, kar pomeni da ustreza tudi zahtevnejšim tretmajem na predelih telesa. Z načinom vbodov (hitrost vbodov se tudi nastavi) globinsko dodajamo biološko čiste učinkovine (npr.: MESOCOMPLEX izdelki). Igle lahko nastavimo v naslednjih razponih – od 0.00mm do 0.25mm in od 0.00 do 2.00mm.

Poleg vnosa učinkovin z napravo za iglično mezoterapijo poskrbimo za minimalne poškodbe vrhnjega tkiva, kar povzroči hitrejšo obnovo in pospešeno rast kolagena. Rezultat tega postopka je večja polnost kože, mlajši videz in čvrstost.

Sam tretma mezoterapije se uporablja predvsem za vzdrževanje zdrave kože ter za globinski vnos pomembnih učinkovin.


Ultrazvočna terapija

Medio Sono Cosmetic je opremljen z tremi 3 MHz ultrazvočnimi glavami, ki pokrivata terapijo obraza in telesa. Z velikim uspehom ga uporabljamo za:

 • nego obraza,
 • odstranjevanje drobnih mrežastih gub na obrazu,
 • vtiranje terapevtskih snovi in
 • izboljšanje prekrvavitve obraza.

HydraBeauty

HydraBeauty nudi uporabniku dve različni metodi obrazne nege: vakumsko masažo (tako imenovano radialno endodermno terapijo) in diamantno mikrodermoabrazijo. Radialna endodermna terapija temelji na učinkih intermi-tentnega vakuma. Metoda znatno izboljša prepustnost kapilar, kar poveča pritok naravnih hranilnih snovi, kisika, oligoelementov in lastnih encimov. Izboljša se hidratacija ekstracelularnega matriksa, ki vodi do aktivacije fibroblastov in rasti novih celic. Popravi se struktura kolagenskih in elastičnih vlaken, hkrati pa se izboljša tonus obraznih mišic. Po terapiji je koža čvrstejša, gube pa so manj vidne. Diamantna mikrodermoabrazija predstavlja enostavno in hitro pot do bolj zdrave in mlajše kože tako za ženske kot za moške vseh starosti. Diamantno terapijo lahko uporabimo tudi pri odpravljanju pigmentnih madežev.


Clearlight IPL

Terapije, ki se izvajajo z aparatom Clearlight IPL, temeljijo na principu selektivne fototermolize. Svetloba določenega spektra valovnih dolžin se selektivno absorbira v tako imenovanih kromoforjih – melaninu (koži, dlaki in lasnem mešičku), (oksi)-hemoglobinu (v krvnih žilah) in porfirinih (akne). Pri tem se pretvori v toplotno energijo, ki deluje na tkivo samo v zelo omejenem področju. Okoliško tkivo ostane praktično nedotaknjeno. Pojav neželenih stranskih učinkov se tako zmanjša na minimum. Terapevtske glave z različnimi filtri zagotavljajo aparatu Clearlight IPL maksimalno selektivnost in učinkovitost aktivnih aken, regeneracijo kože, odstranjevanje kapilar in površinskih pigmentih madežev, odstranjevanje dlak na svetlejših in temnejših tipih kože.