Stoli

Salli Classic

Stol, primeren predvsem za ženske.

Materiali: usnje ali blago. Kvaliteta usnja A1 ali A2, v 8 standardnih barvah (ostale (16) so na voljo v daljšem dobavnem roku), blago v 4 standardnih barvah, ostale (100) z doplačilom. Usnje z možnostjo dezinfekcije, ročna nastavitev višine. Barva dvižnega mehanizma: krom črna, deljen sedež, možnost spreminjanja širine in naklona sedeža. Možnost dobave brez mehanizma za nastavljanje naklona. Skupna masa 10,5kg, masa sedeža 7,5kg.


Salli Twin

Odličen in prilagodljiv stol, primeren za oba spola.

Materiali: usnje ali blago. Kvaliteta usnja A1 ali A2, v 8 standardnih barvah (ostale (16) so na voljo v daljšem dobavnem roku). Blago v 4 standardnih barvah, ostale (100) z doplačilom. Ostali možni materiali: ESD blago, ESD usnje, umetno usnje, pralno usnje z možnostjo dezinfekcije. Ročna nastavitev višine. Barva dvižnega mehanizma: krom črna. Deljen sedež, možnost spreminjanja širine in naklona sedeža, možnost dobave brez mehanizma za nastavljanje naklona skupna masa 10,5kg, masa sedeža 7,5kg.


Salli Allround

Je primeren za natančno in precizno delo, predvsem v zobozdravstvu, kjer se delavni položaj nenehno spreminja. Ima premično oporo oziroma naslonjalo za roke. Kvaliteta usnja A1 ali A2, v 8 standardnih barvah (ostale (16) so na voljo v daljšem dobavnem roku), blago v 4 standardnih barvah, ostale (100) z doplačilom ostali možni materiali: ESD blago, ESD usnje, umetno usnje, pralno usnje z možnostjo dezinfekcije ročna nastavitev višine, priročen nosilec za orodje na sprednjem delu stola, nastavljivo po višini.


Salli Multi Adjuster

Odličen in prilagodljiv stol, primeren za oba spola. Vsestransko nastavljiv, prijetnega videza in primeren tudi za najzahtevnejše uporabnike

Materiali: usnje ali blago. Kvaliteta usnja A1 ali A2, v 8 standardnih barvah (ostale (16) so na voljo v daljšem dobavnem roku), blago v 4 standardnih barvah, ostale (100) z doplačilom. Ostali možni materiali: ESD blago, ESD usnje, umetno usnje, pralno usnje z možnostjo dezinfekcije. Ročna nastavitev višine. Barva dvižnega mehanizma: krom črna. Deljen sedež, možnost spreminjanja širine in naklona sedeža skupna masa 11,5kg, masa sedeža 8kg.


Salli Elbow rest

Primeren za natančno delo in naloge, ki zahtevajo naslon komolcev (finomehanika, urarstvo, pomoč v zobozdravstvu, pomoč pri rehabilitaciji, ustvarjalne delavnice). Model Classic/Twin z ali brez mehanizma za spreminjanje naklona sedeža ter model Multiadjuster.

Materiali: usnje ali blago. Kvaliteta usnja A1 ali A2, v 8 standardnih barvah (ostale (16) so na voljo v daljšem dobavnem roku). Blago v 4 standardnih barvah, ostale (100) z doplačilom. Ostali možni materiali: ESD blago, ESD usnje, umetno usnje, pralno usnje z možnostjo dezinfekcije. Ročna nastavitev višine. Dolžina ročnega opirala 63 cm, širina 7 cm. Naslon za komolce je oblazinjen z mehkim usnjem ali blagom v različnih barvah.


Salli Elbow Table

Primeren za delo z notesniki ali brezžičnimi tipkovnicami v pisarni ali doma. Ostala področja uporabe: šole (predavatelji, izobraževalni dogodki, ipd.), pomoč pri rehabilitaciji, pomoč pri ljudeh s težavami ravnotežja (starejši, otroci).Twin sedež brez možnost spreminjanja naklona sedeža.

Materiali: usnje ali blago. Kvaliteta usnja A1 ali A2, v 8 standardnih barvah (ostale (16) so na voljo v daljšem dobavnem roku), blago v 4 standardnih barvah, ostale (100) z doplačilom ostali možni materiali: ESD blago, ESD usnje, umetno usnje, pralno usnje z možnostjo dezinfekcije. Ročna nastavitev višine. Velikost mize 75 x 62 x 1,8 cm, furnir bukev. Naslonjalo za komolce iz usnja ali blaga: model za delo z računalnikom, model za pisarniško delo – možnost izbora različnih barv.


Salli Expert

Za zahtevno in natančno delo (operacijske sobe, dentalna kirurgija) Model Multiadjuster ali Twin (z ali brez možnosti uravnavanja naklona).

Materiali: usnje ali blago. Kvaliteta usnja A1 ali A2, v 8 standardnih barvah (ostale (16) so na voljo v daljšem dobavnem roku), blago v 4 standardnih barvah, ostale (100) z doplačilom. Ostali možni materiali: ESD blago, ESD usnje, umetno usnje, pralno usnje z možnostjo dezinfekcije. Nastavitev višine s pomočjo nog. Model Surgeon ima naslon za hrbet in naslon za komolce (pritrjen z zadnje strani stola).


Salli Sway

Trpežen in vsestransko uporaben stol za delavnice, tovarne, šole, trgovine in domačo uporabo. Anatomsko oblikovan deljen sedež brez možnosti uravnavanja naklona. Zamenljiva prevleka iz poliuretana ali A3 usnjeno oblazinjenje (8 barv, 16 barv z daljšim dobavnim rokom). Plastično podnožje, kolesca Φ 65mm. Ročna nastavitev višine, skupna masa 10,5kg, masa sedeža 7,0kg.


Salli barvna paleta

Pet let garancije.

Povezava: www.salli.com/en