TEENLIFTING®

TEENLIFTING®  – NARAVNA METODA

Aktiviraj, ne plastificiraj!

OBRAZNE MIŠICE IN ZAKAJ JIH TRENIRATI

Kdaj ste zadnjič poskrbeli za svoje mišice obraza in vratu? Treniramo noge, dvigujemo zadnjico, se mučimo s trebušnjaki…,na mišice obraza pa preprosto pozabljamo. Tako kot vsaka mišica na našem telesu tudi te vplivajo na našo celostno podobo. V kozmetičnem salonu Jana bi radi ozavestili naše stranke, da je skrb za kožo v vsakem starostnem obdobju naložba v naše zdravje in dobro počutje.

Nega obraza ni pomembna samo za ženske. Tudi moški se starajo in imajo težave s kožo. Tako smo izredno veseli, da se tudi vedno več moških odloča za nego obraza v salonu. Bili smo med prvimi saloni na Obali, ki smo dvignili zanimanje za nego obraza moških. Nega moške kože danes ni nič več tabu, ampak način življenja sodobnega moškega!

Obrazna telovadba je dobra za srečo, pa tudi za lepoto. Z obraza lahko razberemo človekovo razpoloženje, njegovo počutje in želje, a vsakodnevni stres in napetost tudi navzven puščata posledice, zato se nenehne skrbi, jeza ali žalost sčasoma začnejo zrcaliti tudi na obrazu, na katerem je kar 190 mišic. S staranjem prav tako upadajo tudi  hormoni katerih naloga je med drugim tudi ta, da našo kožo delajo čvrsto in gladko. In še nekaj je zaradi česar je naš obraz s časom videti gubast in izsušen – izguba maščobe. Ta se kaže predvsem okoli oči, ust in na mestih, kjer so gube in gubice najbolj vidne.

S TEENLIFTING®  OBRAZA, kjer vam skrbno pripravimo načrt  kako lahko izboljšate svoj videz, skrijete kakšno gubico in sčasoma pokažete kakšno leto manj. Če boste vadbe obraznih mišic izvajali redno boste upočasnili viden proces staranja, saj boste povečali dovod kisika v celice elastičnega tkiva kolagena in elastina. Zato je poleg ustrezne prehrane, uživanja zdravih maščob  in primerne hidracije seveda, tudi skrb obraza in treniranje obraznih mišic korak do upočasnitve teh procesov. Ne moremo vplivati na obliko nosu, lahko pa s pravilnim treniranjem obraznih mišic vplivamo na to, da bodo naše oči manj udrte in  lica lepše oblikovana. Izraz na obrazu je videti mehek in nežen. Želja po lepem izgledu in dobrem počutju je blizu vsakomur. Danes je dostop do lepšega izgleda in boljšega počutja na voljo vsakemu, ki si lahko privošči obisk in izkoristi kakovostne storitve lepotnega salona z vrhunsko opremo.

Kozmetični salon Jana, se je franšizi TEENLIFTING® priključila leta 2019. Z aparatom dosegamo zavidljive rezultate, zato smo se tudi odločili, da  imamo sedaj pokrite vse segmente; VSE ZA VAŠ OBRAZ. TEENLIFTING® obraza, podbradka in vratu za ženske in moške. S TEENLIFTINGOM se je usposobila vsa ekipa v salonu. Z izkušnjami in znanjem lahko stranki svetujemo, kateri tretmaji so najprimernejši, da se lahko doseže najboljše rezultate.

Revolucionarno metodo TEENLIFTING®  je razvila zagrebška zdravnica dr. Sanja Malbaša Gošović, ki ji je cilj omogočiti in ozavestiti vsako žensko in moškega na svetu, da na naraven in zdrav način s TEENLIFTING®   metodo ohrani svoj edinstveni izgled, lepoto in zdravje. Z naravnim antiage tretmaji se namreč krepi tonus, oblikuje obraz ter krepi vaše zdravje. TEENLIFTING®  je zgodba o mišicah. To metodo počasi osvajata Evropo in svet, saj je metoda registrirana in zaščitena na Hrvaškem, Kitajskem, v Evropski uniji, v ZDA in v drugih državah. Metoda je tudi v Sloveniji vse bolj prepoznavna in priljubljena. TEENLIFTING® stimulacija se razlikuje od klasične stimulacije mišic, ker uporablja posebno oblikovane in edinstvene elektrode za celoten obraz in vrat. S to metodo je idealno začeti v starosti 25-30 let – medtem, ko zgornje omejitve ni. Rezultati so vidni že po prvem tretmaju, kot osvežitev obraza. Elitni ameriški časopis ‘AS IF’ je TEENLIFTING® metodo uvrstil med šest najboljših naravnih ne invazivnih kozmetičnih metod!

TEENLIFTING® vsebuje: trening, lifting, pomlajevanje, oblikovanje, stimulacijo akupunkturnih točk, drenažo, povečano prekrvavitev stimuliranih tkiv, krepitev kostne mase, uporabo fizikalne medicine v kozmetiki z istočasnimi odličnimi rezultati rehabilitacije in profilakse vseh sklepov in mišic.

V kozmetičnemu salonu Jana izvajamo tretma TEENLIFTING®  obraza, podbradka in vratu za ženske in moške. To je elektro stimulacija vseh mišic obraza in vratu z namenom napenjanja čela, dviga obrvi in vek, dviga ličnic, izgube podočnjakov, polnjenja ustnic in brade, izgube podbradka, tonus vratu in stimulacija celotnega obraza, ki se kaže kot mehkoga na obrazu. Stranke, ki zahajajo v naš salon s teenliftingom se želijo najpogosteje rešiti podbradka, utrujenega pogleda in upadlih ust. Izkušnje z rezultati so pokazale, da ima vsaka oseba svoj začetni tonus mišic, ravno tako pa tudi elastičnost kože, zaradi česar je na začetku nemogoče predvideti hitrost doseganja rezultatov pri strankah. Prvi rezultati so vidni že takoj, kot osvežitev obraza že po prvi obdelavi, kot da ste se dobro naspali. Z vsakim nadaljnjim treningom se dosegajo postopni in individualno vse boljši in vidnejši rezultati. S koriščenjem tretmaja TEENLIFTING® za obraz in vrat, se bodo spremembe odražale ne samo skozi zadovoljstvo zaradi kozmetične spremembe pomlajenega obraza in vratu, ampak tudi kot globoko stanje sproščenosti, ki se občuti po samem treningu, za čemer hrepenimo v današnjem vsakodnevnem stanju stresa.

UČINKI TERAPIJE: 

S TEENLIFTING® aparati za elektro stimulacijo mišic, revitalizacijo mišic in stimulacijo akupunkturnih točk se dosegajo izjemno dobri rezultati v:

 • Kozmetiki (pomlajevanju) obraza;
 • Preventivi (vzdrževanju) dobre mišične kondicije obraza osebah starejše življenjske dobe in ostalih;
 • Rehabilitaciji (tretiranje migren, glavobolov, sinusitisa, navralgij, Bellove pareze (n.facialis), mialgij, poškodovanih perifernih cirkulacij, krčev, cerebralne paralize, atrofije mišic).
NAROČI SE NA BREZPLAČNI POSVET!

TEENLIFTING® OBRAZA, PODBRADKA IN VRATU ZA ŽENSKE IN MOŠKE

Mišice celega obraza in vratu
Krožne mišice oči in ust
Mišica Platizma

TEENLIFTING®  OBRAZA, PODBRADKA IN VRATU JE:

 • napenjanje kože
 • odstranitev gub na licih
 • odstranitev gub okoli oči
 • odstranitev gub okoli ustnic
 • limfna drenaža
 • oblikovanje
 • neinvazivno pomlajevanje
 • pomlajevanje obraza, podbradka in vratu
 • antiaging obdelava
 • nekirurško pomlajevanje
 • istočasna elektrostimulacija vseh mimičnih mišic obraza in vratu
 • stimulacija akupunkturnih točk
 • vadba mišic obraza
 • lifting obraza in vratu
 • fitnes obraza
 • krepitev tonusa kože
 • regeneracija tkiv
 • povrnitev mladostnega izraza obraza
 • detoksifikacija tkiv
 • antistresni učinek

Imate vprašanja ali si želite rezervirati termin?

Kontaktirajte nas!

Ambasadorji TEENLIFTING®

Uspeh same metode TEENLIFTING® najboljše kaže število dolgoletnih strank, med katerimi so tudi slavne hrvaške, slovenske in tuje osebe: Josipa Lisac, Rade Šerbedžija, Ana Karić, Tarik Filipović, Massimo Savić, Nina Violić, Linda Begonja, Almira Osmanović, Zdenka Kovačićek, Ksenija Marinković, Vesna Tominac Matačić, Žarko Savić, Andrej Dojkić, Bruna Bebić, Tanja Deman, Zvezdana Mlakar, Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak, Lorella Flego, Nataša Ninković, Dara Džokić, Petra Bianco, Jelena Radan, Barbara Rocco, Urša Raukar, Željka Udovičić, Hrvojka Begović, Azamat Nabiullin, Edina Plićanić, Armand Assante in mnogi drugi. Tako je tudi elitni ameriški časopis ‘AS IF’ TEENLIFTING® metodo uvrstil med šest najboljših naravnih neinvazivnih kozmetičnih metod!

AMBASADORJI KOZMETIČNEGA SALONA JANA

LORELLA FLEGO

televizijska voditeljica, novinarka, blogerka, psihologinja

Vedno sem pozorna na nove lepotne tretmaje in na sodobne načine, kako izboljšati stanje kože. V časih hitrega tempa življenja je to zame pravi obred, ki si ga privoščim z veseljem. Na TEENLIFTING® metodo sem naletela slučajno in ko sem spoznala Jano Novak ter njeno ekipo sem v hipu vedela, da sem na pravem mestu. Zelo me je prepričala tudi izumiteljica te metode, dr. Sanja Malbaša Gašović, ki je vse skupaj razvila z neskončno ljubeznijo, znanjem in smislom. Kar je me pri Teenliftingu najbolj presenetilo je dejstvo, da so rezultati vidni praktično takoj. Že po drugem tretmaju je bila koža napeta in gube vidno zmanjšane; skozi čas so se mišice obraza zelo napele in jasno je bilo, da sem na pravi poti. Všeč mi je, da je tretma neboleč in v eni uri narediš ogromno; medtem, ko se sprostiš in poslušaš dobro glasbo, naredi naprava TEENLIFTING® svoje, zato na vse skupaj gledam prav kot na obred, ki me za nekaj trenutkov ustavi in s katerim naredim veliko dobrega, na popolnoma naraven način, zase. Vedno si vzamemo veliko časa za vse obveznosti, ki jih imamo in premalo naredimo za dobro počutje; seveda gre kolo časa tako ali drugače naprej, a vsaj deloma ga lahko upočasnimo. Jaz sem za in se že veselim novih tretmajev!

TONE VRHOVEC

športnik

Sem večkratni evropski in svetovni prvak – kot predan športnik star 62 let sem se z borilno veščino brazilski jiu jitsu (BJJ) začel ukvarjati pri 47 letih. To je borilna veščina, ki so jo brazilski strokovnjaki skrbno sestavili iz japonskih borilnih veščin ponosnih samurajev, namenjena je predvsem obrambi.

Glede na dinamiko življenja, ki jo imam, si ne bi nikoli mislil, da se bom kdaj odločil za kakršnokoli pomlajevalno metodo, dokler nisem spoznal Jane Novak, ki me je povabila kot ambasadorja za metodo pomlajevanja obraza in vratu – TEENLIFTING®. Ko me je bolje seznanila  z metodo in njenimi učinki se mi je zdela zame idealna stvar. Kljub temu, da si težko vzamem čas glede na intenzivnost treningov, mi je bilo več kot prijetno obiskati kozmetični salon Jana Novak in ekipo TEENLIFTING®  iz Portoroža. Vzdušje pri njih je več kot prijetno in bil sem blažen med ženami v pravem pomenu besede. Energija je bila vedno prijetna, odnos strokoven ter veliko smeha. Brez tega ne gre. Po opravljenem dvojnem treningu sem takoj videl osvežitev obraza in izboljšan tonus. Bilo je neverjetno in tudi sproščujoče. Običajno sem delal dva treninga zaporedno, da sem prihranil na času in pospešil rezultate. Metoda TEENLIFTING®  je metoda pomlajevanja obraza in vratu poleg tega pa ima super rehabilitacijske učinke. Deluje kot vadba za obrazne in vratne mišice ter izboljšuje njihov tonus in obliko. Po 20 opravljenih treningih, vidim že očitne rezultate, zato sem se tudi odločil za redno vzdrževanje 1x na dva tedna, saj mi je obisk v salonu več kot sproščujoč, kot tudi sam trening. Po napornih treningih mi ta metoda pomaga sprostiti vratne mišice in mišice obraza, ki zaradi napora treningov postanejo toge. Hvaležen, da sem se srečal s to metodo in da lahko širim naprej dober glas, saj sem prepričan, da se na meni očitno vidijo dobri rezultati.

BREDA KRAJNC

Utrip življenja

Kozmetični salon Jane poznam že leta in ga rada obiskujem, ko potrebujem lepotne storitve. So izredno prijazni, profesionalni, njihove storitve pa so vrhunske in cenovno prijazne. Pred časom mi je Jana, lastnica salona, ponudila zelo mamljivo ponudbo, če bi postala ambasadorka metode TEENLIFTING® za njen salon v Portorožu. Z veseljem sem pristala na sodelovanje. Zastaviti svoje ime za trideset let staro revolucionarno, povsem naravno in neinvazivno metodo TEENLIFTING®, ki jo je leta 1990 začela razvijati zagrebška zdravnica splošne medicine, kozmetologinja in specialistka za akupunkturo dr. Sanja Malbaša Gošović, sploh ni bilo pod vprašajem. Zaradi njegove kakovosti, lepšega izgleda in dodane vrednosti iz vidika zdravja, kot tudi dobrega počutja. Bila sem že ambasadorka DM teka za ženske, ambasadorka znamke Activia in svoje poslanstvo dobro opravljala. Kot ambasadorka TEENLIFTING® bom z veseljem delila svoje osebne zgodbe, vam predstavila prednosti in vse skrivnosti tega čudežnega lepotilnega razvajanja, ki mu že zaupajo Lorella Flego, Tina Gorenjak, Josipa Lisac in drugi. Prizadevam si, da bi vsi živeli bolj polno, zdravo in kakovostno življenje. Če bom koga navdušila, da stopi sebi naproti in prične vlagati vase, ne zato, ker vas je v to prisilila bolezen in nevšečnosti, temveč miselnost, da je investicija vase najboljša stvar,  bo moje poslanstvo opravičeno. V tem času pa bom uživala v razvajanju. Nad rezultatom sem bila že po prvem tretmaju več kot navdušena. S stimulacijo namreč krepimo mišice obraza, ki ponovno začnejo delati, postanejo napete in aktivne in tako napet in zglajen postane celoten obraz. Na tretmaje ni potrebno hoditi pogosto in redno. Dovolj je, da stanje mišic vzdržuješ ali opraviš 1x letno terapijo. Obraz je ponovno svež in mladosten. Rezervirajte si svoj termin. Ne bo vam žal. AKTIVIRAJ IN NE PLASTIFICIRAJ!

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

KOMU VSE JE NAMENJENA METODA TEENLIFTING®?

TEENLIFTING® je priporočljiv za vse. Vse mišice, ki so oslabele, ker jih ne moremo aktivno uporabljati, se s pomočjo teenliftinga začnejo

Z edinstvenimi TEENLIFTING® elektrodami, oblikovanimi za posamezna anatomska območja mišičnih skupin ali za posamezne mišice.

Za krepitev mišic nikoli ni niti prezgodaj niti prepozno. S TEENLIFTING-om je najbolje začeti čimprej (okoli 25. leta starosti), ker je lažje zadržati mladostne poteze obraza. Lahko pa začnemo v katerikoli dobi življenja, saj zgornje starostne meje ni. Rezultati so postopni in individualni. Na začetku je najbolje izvesti cikel desetih treningov v enem mesecu. Kasneje vam čas in finance odredijo ritem treniranja tekom leta. Idealno bi bilo enkrat tedensko. Več kot trenirate, boljši so rezultati. Tretma traja 30 minut, lahko pa se izvajajo tudi dvojni tretmaji.

Prvi rezultati so vidni kot osvežitev obraza že po prvi obdelavi, kot da ste se dobro naspali. Z vsakim nadaljnjim treningom dosežemo vse boljše in vidnejše rezultate:

 • napeto in polnejše čelo
 • dvig obrvi in zgornjih vek
 • mehčanje gub okoli oči
 • oblikovanje obraza
 • polnejše in izrazitejše ustnice
 •  dvig nazolabialne gube
 • učvrstitev in dvig podbradka in vratu
 • učvrstitev vratnih mišic

V kolikor po določenem času prenehamo s treniranjem mišic… še dolgo zadržijo čvrstost in obliko. Ker z elektro stimulacijo ne “bildamo” mišic in ne povečujemo njihov volumen, posledično ni “slabšega stanja” po opustitvi treningov. Prekinjanje kontinuiranosti treningov obrazu ne škodi, ker mišice dolgo zadržijo pridobljeni tonus. V kolikor nadaljujete s treningi kasneje, se rezultati seštevajo. Bolje je imeti vsaj nekaj treningov letno, kot dovoliti mišicam, da se kontinuirano slabšajo.

Metoda je prijetna, sproščujoča in stranka sama odloča s kakšno intenzivnostjo se izvaja tretma.

Povprečno stranke prihajajo na 15 do 30 tretmajev letno. Čas in finance bosta verjetno odredila vaš tempo treniranja. Bolje je imeti nekaj treningov letno, kot dopustiti mišicam, da se kontinuirano slabšajo. Seveda pa je zelo pomembno, da se ta tretma kombinira z aktivnimi vajami. Stimulacija je le del, ki pomaga, da lahko še bolj aktivno uporabljate mišice. Zelo pomembno je, da kombiniramo elektro stimulacijo in fizično aktivnost. V kozmetičnemu salonu Jana  vam po posvetu pripravimo letni načrt treningov in finančni izračun. Seveda imamo pripravljene ugodnejše pakete za stranke, ki nas obiskujejo čez vse leto. Lahko nam sledite na naših socialnih omrežjih (FB: Kozmetika Jana Novak; IG: kozmetika_jana), večkrat letno pripravimo tudi posebne akcije. Spremljajte naše ponudbe!

TEENLIFTING® stimulacija uporablja posebno oblikovane in edinstvene elektrode, ki stimulirajo vse mišice hkrati. Ravno s takšnim načinom elektro stimulacije se dosežejo maksimalni rezultati na vseh mišicah (dviguje se prag ugodja elektro stimulacije z istočasno intenzivnostjo same stimulacije vseh mišic ali velikih funkcionalnih skupin mišic). Klasična stimulacija deluje samo na majhnih površinah posameznih mišic, kar je za njih preintenzivno, a brez delovanja na sosednje mišice.

Pace maker (srčni vzpodbujevalnik), epilepsija, nosečnost, operacije (zadnjih šest mesecev), tromboza ven, aritmije (katere ne moremo kontrolirati s terapijo), rak, v fazi terapije in 1 leto po terapiji, antikoagulantna terapija, botox v tretiranem delu (v zadnjih 6-ih mesecih), ablacija retine, mezo niti (v zadnjih 6-ih mesecih).

Cenik

Teenlifting glava/vrat 75 €
Teenlifting podbradek 50 €
Dve zaporedni obdelavi v enem terminu (60 min) 20% popust
Poskusni prvi termin 20% popust
Ob enkratnem nakupu paketa (10 terminov) 10% popust

* Čas trajanja posamezne obdelave 30 minut

Kozmetični salon Jana Novak je že nekaj časa aktiven s komuniciranjem tudi preko socialnih omrežji; Facebook in Instagram. Če nas slučajno še ne spremljate vas vabimo, da nas všečkate. Tako boste seznanjeni z novostmi, raznimi akcijami, ki jih občasno pripravljamo za vas v našem salonu